Локација

Препорачуваме

ден550.00

ден240.00

PDFPrintE-mail
Epson D120/DX7450/DX8450/SX218/SX400/SX415/SX515W/B1100 yellowEpson L3050

Epson L1110
View Full-Size Image


Epson L1110

Price per Unit (piece): ден8,300.00

Ask a question about this product

Epson L1110 Inkjet w/ Eco Tank System (CISS)

 

 • Принтер
 • Максимална резолуција за принт:
 • 5760 x 1440 dpi
 • Брзина на принт:
 • Црно: 33 стр/мин
 • Боја: 15 стр/мин
 • Формат на страна: Legal, Indian-Legal (215 x 345 mm), 8.5 x 13", Letter, A4, 16K (195 x 270 mm), B5, A5, B6, A6, Hagaki (100 x 148 mm), 5 x 7", 4 x 6", Envelopes: #10, DL, C6
 • Кертриџ:
 • Black: 4,500 
 • Cyan: 7,500
 • Magenta: 7,500
 • Yellow: 7,500

 More info : https://www.epson.eu/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l1110#details

Гаранција : 12 месеци